Tarih Vakfı

Eskişehir

by

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Konuşmaları’nda bu ay ” “Her İktidara Bir Tarih: Geçmiş Nasıl Uydurulur” başlıklı konuşmalarıyla Nurşen Gürboğa, Foti Benlisoy konuk oluyor. 22 Ekim 2020 Perşembe 19.00’da gerçekleşecek etkinliğimize kayıt olmak için [email protected] adresine mail atmanız yeterli!

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ile Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ortaklığında düzenlenen Tarih Konuşmaları uzaktan erişim ile devam ediyor! Dr. Tuba Demirci’nin katılımıyla “Tarih Konuşmaları” serisi altında gerçekleştirilecek olan “Toplumsal Cinsiyet ve Tarihyazımı: Türkiye’de Tarihyazımı Geleneğinde Kadınlar-Aile-Devlet” başlıklı söyleşi Prof. Dr. Serap Suğur moderatörlüğünde 26 Kasım 2020 saat 19.00’da online gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Sizleri, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile imzalanan protokol kapsamındaki onuncu etkinliğimizde aramızda görmekten mutluluk duyarız. Vakfımızın değerli mütevellilerinden Gökhan Akçura’nın katılımıyla “Tarih Konuşmaları” serisi altında gerçekleştirilecek olan “Osmanlı ve Türkiye’de Yılbaşı Kutlamaları” başlıklı söyleşi Prof. Dr. Nadir Suğur moderatörlüğünde 24 Aralık 2020 saat 19.00’da online gerçekleşecek.

Yer: Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Eskişehir’de Sema Erder’in katılımıyla “Tarih Konuşmaları” serisi altında gerçekleştirilecek olan “Türkiye’de Göçün Tarihi” başlıklı söyleşi, 27 Şubat 2020’de saat 19.00’da Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yer: Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Eskişehir Okulu Tarafından düzenlenen konferanslar ve açık dersler kapsamında  Mehmet Ö. Alkan, 64. konuşmacı olarak yapacağı “Osmanlı’dan Günümüze Demokrasi ve Seçimler” başlıklı konuşması ile 24 Nisan Çarşamba günü Eskişehir Okulu’nun konuğu oluyor.

Yer: Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi

Tarih Vakfı olarak 15 Kasım 2018 tarihinde Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile düzenli ortak etkinlikler gerçekleştirmek üzere bir protokole imza attık. İmzalanan protokol gereği Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile kamuoyunda ilgi uyandırması hedeflenen panel, konferans ya da söyleşi organizasyonları gerçekleştirilecek. Eskişehir’de “Tarih Konuşmaları” serisi altında bugüne kadar 3 buluşma gerçekleştirildi.