Tarih Vakfı > Etkinlikler > Eskişehir Tarih Konuşmaları > Tarih Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Devam Ediyor!

Tarih Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Devam Ediyor!

Tarih Vakfı ile Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ortaklığında düzenlenen Tarih Konuşmaları uzaktan erişim ile devam ediyor!

Sizleri, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile imzalanan protokol kapsamındaki onuncu etkinliğimizde aramızda görmekten mutluluk duyarız. Vakfımızın değerli mütevellilerinden Gökhan Akçura’nın katılımıyla “Tarih Konuşmaları” serisi altında gerçekleştirilecek olan “Osmanlı ve Türkiye’de Yılbaşı Kutlamaları” başlıklı söyleşi Prof. Dr. Nadir Suğur moderatörlüğünde 24 Aralık 2020 saat 19.00’da online gerçekleşecek.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube kanalından canlı olarak da yayınlanacak söyleşiye katılmak için aynı zamanda QR kodu telefonunuza okutabilir ya da tepebasi.bel.tr/etkinlikler. asp sayfasında bulunan linke tıklayabilirsiniz. Kayıt için ad, soyad ve telefon bilgilerinizi [email protected] adresine e-posta ile gönderebilirsiniz.

Tarih Vakfı olarak 15 Kasım 2018 tarihinde Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile düzenli ortak etkinlikler gerçekleştirmek üzere imzaladığımız protokol gereği Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile düzenli aralıklarla, kamuoyunda ilgi uyandırması hedeflenen panel, konferans ya da söyleşi organizasyonları gerçekleştirilmektedir. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, imzalanan bu protokolle vakfımızın ve yayınlarımızın başta kütüphaneler olmak üzere farklı mekanlarda halka ulaşmasına da aracılık etmekte ve tanınırlığımıza katkı sağlamaktadır.