Tarih Vakfı

Marksizm 202: Tarih Ve Kuram Seminer Dizisi

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin sekizinci ve son konuşması Ecehan Balta’nın yapacağı “Marksizm ve Devrim” başlıklı sunum ile 29 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek

Yer: Uzaktan Erişim

Marksizm 202 online seminer serisi devam ediyor! Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin yedinci konuşması Foti Benlisoy’un yapacağı “Marksizm ve Hayvan Özgürleşmesi” başlıklı sunum ile 22 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Marksizm 202 online seminer serisi devam ediyor! Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin altıncı konuşması Stefo Benlisoy’un yapacağı “Marksizm ve Ekoloji” başlıklı sunum ile 15 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek: https://www.youtube.com/TarihVakfiLive

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin beşinci konuşması U. Uraz Aydın’ın yapacağı “Marksizm ve Kültür” başlıklı sunum ile 08 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek. Etkinlik linki ilgili günde sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacak.

Yer: Uzaktan Erişim

Marksizm 202 online seminer serisi devam ediyor! Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin üçüncü konuşması Deniz Parlak’ın yapacağı “Marksizm ve Din” başlıklı sunum ile 01 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin üçüncü konuşması Erhan Keleşoğlu’nun yapacağı “Marksizm ve Uluslararası İlişkiler” başlıklı sunum ile 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin ikinci konuşması Hülya Kendir’in yapacağı “Marksizm ve İdeoloji” başlıklı sunum ile 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek: https://www.youtube.com/TarihVakfiLive

Yer: Uzaktan Erişim

Webinar serisinin ilk konuşması ise Ali Yalçın Göymen’in yapacağı “Marksizm ve Yabancılaşma” başlıklı sunum ile 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek: https://www.youtube.com/TarihVakfiLive

Yer: Tarih Vakfı

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm seminerleri, yeni dönemde “Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlığı altında devam ediyor. Serinin yeni döneminin ikinci buluşması Sinan Birdal’ın yapacağı, “Marksizm ve Queer Teori/Siyaset” başlıklı sunumla 2 Mart 2020 Pazartesi günü saat 18:30’da Tarih Vakfı binasında gerçekleşecektir.

Yer: Tarih Vakfı

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm seminerleri, yeni dönemde “Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlığı altında devam ediyor. Serinin yeni döneminin ilk buluşması Melda Yaman Öztürk’ün yapacağı, “Marksizm ve Toplumsal Cinsiyet” başlıklı sunumla 24 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 18:30’da Tarih Vakfı binasında gerçekleşecektir.