Tarih Vakfı > Etkinlikler > Marksizm 202: Tarih Ve Kuram Seminer Dizisi > Marksizm 202: Tarih ve Kuram, Foti Benlisoy, “Marksizm ve Hayvan Özgürleşmesi”

Marksizm 202: Tarih ve Kuram, Foti Benlisoy, “Marksizm ve Hayvan Özgürleşmesi”

Marksizm 202 online seminer serisi devam ediyor!

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin yedinci konuşması Foti Benlisoy’un yapacağı “Marksizm ve Hayvan Özgürleşmesi” başlıklı sunum ile 22 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek.

İçinde bulunduğumuz koşulların bizleri fiziksel olarak bir araya gelmekten alıkoyuyor olmasına rağmen faaliyetlerimiz adına bir atalete sebep olamayacağı inancıyla etkinliklerimize uzaktan erişimle, online platformlar üzerinden devam ediyoruz.

Diğer etkinliklerimiz için de Vakfımızın sosyal medya hesaplarını takip edebilir, internet sitemizi ziyaret edebilir ve ayrıca Tarih Dostu olarak Vakfımıza destek olabilirsiniz.