Tarih Vakfı > Tarih Vakfı > İşbirliklerimiz

İşbirliklerimiz

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yapılan Protokol
Tarih Vakfı, yeni yılın ilk ayıyla birlikte, gerçekleştirdiği belediye protokollerine yeni bir şehri daha ekledi: İzmir. 9 Ocak 2020’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Tarih Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan’ın karşılıklı imzalarıyla, İzmir’de gerçekleşecek olan aylık toplantılar, konferanslar, sergiler ve kongrelere dair yeni bir dönemin başlangıcı yapıldı.

İmzalanan protokoller gereği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile kamuoyunda ilgi uyandırması hedeflenen panel, konferans ya da söyleşi organizasyonları gerçekleştirilecek. Böylece, vakfımızın ve yayınlarımızın başta kütüphaneler olmak üzere farklı mekanlarda halka ulaşmasına ve tanınırlığımızın artmasına katkı sağlanacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Yapılan Protokol
Tarih Vakfı, yeni yılın ilk ayıyla birlikte, gerçekleştirdiği belediye protokollerine yeni bir şehri daha ekledi: Adana. 23 Ocak 2020’de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Tarih Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan’ın karşılıklı imzalarıyla, Adana’da gerçekleşecek olan aylık toplantılar, konferanslar, sergiler ve kongrelere dair yeni bir dönemin başlangıcı yapıldı.

İmzalanan protokoller gereği, Adana Büyükşehir Belediyesi ile kamuoyunda ilgi uyandırması hedeflenen panel, konferans ya da söyleşi organizasyonları gerçekleştirilecek. Böylece, vakfımızın ve yayınlarımızın başta kütüphaneler olmak üzere farklı mekanlarda halka ulaşmasına ve tanınırlığımızın artmasına katkı sağlanacak.