Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Sözleşmesi ve Kişisel Verilerin Kullanılmasına ve Ticari Elektronik İletişime İzin Verilmesine İlişkin Muvafakat Beyanı

“tarihvakfi.org.tr” sitesi, üyelerine kaliteli hizmet vermenin yanı sıra güvenlik önlemleri ile alışverişinizi kolaylaştırmaktadır. Bu amaçla, kişisel tüm verileriniz yüksek güvenlik önlemleri ile korunmaktadır. Üyelerimizin güvenliği bizim için birinci derecede önem arz etmektedir. Tarih Vakfı olarak göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ederiz.

Bu başlık altında açıklanan tüm hususlar, sizlerin kişisel ve mali bilgilerinizin ne şekilde korunduğuna ve kullanıldığına dair kuralları kapsar. Sitemize giriş yaparak, burada belirttiğimiz kurallara uymayı kabul, beyan ve taahhüt etmiş olacağınızı hatırlatırız.

Siz değerli üyelerimizin isim, soy isim, cinsiyet, yaş, adres, e-posta, demografik bilgiler gibi bilgileri hizmet kalitesinin üst seviyede tutulması amacı ile alınmakta, toplanan bu bilgiler site bünyesinde saklanmakta ve sitede yapılan promosyon, anket, kampanya gibi çalışmalarda sizlerin ilgi alanlarına yönelik olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bu bilgiler siparişlerin alınması, ürünlerin sunumu, iletimi, üye ile irtibata geçilmesi, üyeliğin devamı, ürünlere ilişkin öneri, şikayet, iade işlemleri ve sitede teknik destek sunulması gibi sitenin kullanımının gerekli kıldığı tüm amaçlar için de kullanılabilmektedir.

Sizlere ait bu bilgiler, yine sizlerin ve izni dışında hiçbir amaç ile kullanılmamakta ve üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. Bilgileriniz resmi mercilerin usulünce yaptığı talepler dışında üçüncü kişilerle paylaşılamaz.

tarihvakfi.org.tr, sizlere ait fakat kişisel bilgi içermeyen istatistiki verileri çıkartarak, sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda sitenin iş ortakları ile paylaşmak hakkına sahiptir. İstatistiki veriler, sizlerin daha önceki tercih ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanarak, üyeye hizmet vermek amacı dışında kullanılmamaktadır.

Sitede bulunan üye bilgilerine ulaşmak ve bu bilgileri revize etmek imkanı sadece size aittir, üçüncü kişilerin bilgilere ulaşma veya değiştirme imkânı yoktur.

Kredi kartı ve ödemeye ilişkin bilgiler, tarihvakfi.org.tr ve ona hizmet veren şirketlerin sunucularında saklanmamakta, hiçbir veri tabanında kayıtlı tutulmamaktadır. Bu sebeple ödemeye ilişkin tüm işlemler, tarihvakfi.org.tr ara yüzü üzerinden banka ve üyenin kullanımındaki bilgisayar arasında ödeme anında gerçekleşmektedir. Kredi kartı bilgilerinin banka ile paylaşımı, alışverişinizin tamamlanması için zorunludur. Siteden alışveriş yaptığınızda, kredi kartı bilgileriniz ve mali bilgilerinizin banka ile paylaşılacağını kabul etmiş olmaktasınız.

Sitemiz içinde başkaca sitelere ait linkler bulunmaktadır. Link verilen sitelerin gizlilik ve güvenlik uygulamaları tarihvakfi.org.tr sorumluluğunda değildir.

“tarihvakfi.org.tr”, üye bilgilerinin güvenli şekilde korunması için SSL Güvenlik sertifikasının endüstri standardını kullanmaktadır. Bu sistem sayesinde, mali ve kişisel verileriniz şifrelenmekte, üçüncü kişiler tarafından okunması engellenmektedir.
Sitemiz gerek gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve gerekse sizlerin güvenliğini en üst seviyede sağlamak amacı ile bahsedilen gizlilik ve güvenlik önlemlerinde değişiklik yapma hakkını kendisinde saklı tutmaktadır. Bu sebeple her alışveriş öncesinde gizlilik sözleşmesini okumanızı rica ederiz.

Ayrıca, 6563 sayılı yasa çerçevesinde sitemize giriş yapmak veya üye olmak suretiyle iletişim bilgileriniz kullanılmak suretiyle size göndereceğimiz SMS, e-mail ve sair elektronik iletilere yazılı şekilde onay vermiş sayılacaksınız. Söz konusu ticari elektronik iletiler, yalnızca etkinlik, duyuru ve urun bilgilendirme ile sınırlı olmayıp, ilginizi çekeceğinizi düşündüğümüz diğer etkinlikleri ve/veya üçüncü şahıs reklamlarını ve benzeri içerikleri de kapsayabilir. Dilediğiniz zaman, gönderilen bültenlerin içerisinde yer alan “Listeden Ayrıl” linkine tıklamak veya uygun geri bildirimde bulunmak suretiyle, tarafımızdan gönderilen ticari elektronik iletileri engelleme hakkına sahip olduğunuzu da hatırlatırız.

Bu konular ile ilgili tüm sorularınızı [email protected] adresinden tarafımıza iletebilirsiniz.

Sitemize giriş yapmak veya üye olmak suretiyle yukarıda belirtilen gizlilik-kişisel veri kullanım ve ticari elektronik ileti gönderimi dahil tüm hususları kabul etmiş/onay vermiş sayılacaksınız.