Tarih Vakfı

Adana

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin yedinci ve sonuncusu, Dr. Öğretim Üyesi Özgün Akduran’ın moderatörlüğünde, Doç Dr. Gülhan Balsoy’un “Türkiye’de Kadın Hareketi” başlıklı söyleşisi ile 27 Haziran Cumartesi günü 18:00’de gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin altıncısı, Av. Türkan Eşli’nin moderatörlüğünde, Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan’ın “Yerel Yönetimler Tarihi” başlıklı söyleşisi ile 20 Haziran Cumartesi günü 18:00’da gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin beşincisi, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Yönetim Kurulu üyemiz Doç. Dr. Ayşe Ozil’in moderatörlüğünde, kurucu mütevellilerimizden Prof. Dr. Şevket Pamuk’un “Adana-Çukurova Bölgesinin Türkiye’nin 200 Yıllık İktisat Tarihindeki Yeri” başlıklı söyleşisi ile 13 Haziran Cumartesi günü 18:00’da gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin dördüncüsü, Yönetim Kurulu üyemiz Tanıl Bora’nın “Kuruluşunun 90. yıldönümünde Köy Enstitüleri’ni Düşünmek” başlıklı söyleşisi ile 06 Haziran Cumartesi günü 18:00-19.00 arasında gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin üçüncüsü, Yönetim Kurulu üyemiz Nurşen Gürboğa’nın moderatörlüğünde, Ömer Turan’ın “Corona Salgınının Devlet – Toplum İlişkilerine Etkileri” başlıklı söyleşisi ile 30 Mayıs Cumartesi günü 18:00-19.00 arasında gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin ikincisi, Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan moderatörlüğünde, Prof. Dr. Ahmet Demirel’in “19 Mayıs Vesilesiyle 1. Meclis ve Parlamento Tarihi” başlıklı söyleşisi ile 23 Mayıs Cumartesi günü 18:00-19.00 arasında gerçekleşecek.

Yer: Uzaktan Erişim

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Tarih Vakfı ortaklığında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin ilki, Tanıl Bora moderatörlüğünde Evren Balta’nın “Salgın Bağlamında Uluslararası Düzende Kriz (Tedirginlik Çağı)” başlıklı söyleşisi 16 Mayıs’ta gerçekleşiyor. Bu söyleşinin kaydına 17 Mayıs Pazar günü Adana Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.