Tarih Vakfı > Etkinlikler > Online Pandemi Söyleşileri > Online Pandemi Söyleşileri, “Kuruluşunun 90. yıldönümünde Köy Enstitüleri’ni Düşünmek”

Tarih Vakfı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin dördüncüsü, Yönetim Kurulu üyemiz Tanıl Bora’nın “Kuruluşunun 90. yıldönümünde Köy Enstitüleri’ni Düşünmek” başlıklı söyleşisi ile 06 Haziran Cumartesi günü 18:00-19.00 arasında gerçekleşecek.

İlgili zoom linki söyleşi saatinden 2 saat önce Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır.

Ayrıca söyleşi kaydına 07 Haziran Pazar gününden itibaren yine ABB’nin YouTube kanalından ulaşabilirsiniz. Bu söyleşiler her Cumartesi saat 18:00-19.00 arasında Zoom üzerinden yapılmaya devam edecek.