Tarih Vakfı > Etkinlikler > Online Pandemi Söyleşileri > Online Pandemi Söyleşileri: “Salgın Bağlamında Uluslararası Düzende Kriz (Tedirginlik Çağı)”

Tarih Vakfı, 2020’nin ilk ayında Adana Büyükşehir Belediyesi ile imzaladığı protokolle Adana’da gerçekleşecek olan aylık toplantılar, konferanslar, sergiler ve kongrelere dair yeni bir dönemin duyurusunu yapmıştı.

Bu işbirliği kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi ve Tarih Vakfı ortaklığında düzenlenen Online Pandemi Söyleşileri’nin ilki, Tanıl Bora moderatörlüğünde Evren Balta’nın “Salgın Bağlamında Uluslararası Düzende Kriz (Tedirginlik Çağı)” başlıklı söyleşisi ile 16 Mayıs’ta gerçekleşiyor. Bu söyleşinin kaydına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu söyleşiler her Cumartesi saat 18:00-19.00 arasında Zoom üzerinden yapılmaya devam edecek.