Tarih Vakfı > Etkinlikler > Eskişehir Tarih Konuşmaları > Türkiye’de Göçün Tarihi

Türkiye’de Göçün Tarihi

Eskişehir’de Sema Erder’in katılımıyla “Tarih Konuşmaları” serisi altında gerçekleştirilecek olan “Türkiye’de Göçün Tarihi” başlıklı söyleşi, 27 Şubat 2020’de saat 19.00’da Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Tarih Vakfı olarak 15 Kasım 2018 tarihinde Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile düzenli ortak etkinlikler gerçekleştirmek üzere başlattığımız protokol gereği Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile düzenli aralıklarla, kamuoyunda ilgi uyandırması hedeflenen panel, konferans ya da söyleşi organizasyonları gerçekleştirilecek. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, imzalanan bu protokolle vakfımızın ve yayınlarımızın başta kütüphaneler olmak üzere farklı mekanlarda halka ulaşmasına aracılık edecek ve tanınırlığımıza katkı sağlayacak.