DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıTÜRKİYE MATBAACILIK TARİHİ

Stokta yok

Yazar: Gökhan Akçura
Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Cumhuriyet döneminin matbaacılık tarihi yazıldı Tarih Vakfı, BASEV (Basım Sanayii Eğitim Vakfı) ve Yapı Kredi Yayınları işbirliğiyle piyasaya çıkarılan Cumhuriyet Döneminde Türkiye Matbaacılık Tarihi kitabı araştırmacı Gökhan Akçura tarafından kaleme alındı. Cumhuriyet Döneminde Türkiye Matbaacılık Tarihi kitabı, Cumhuriyet öncesi matbaacılık tarihini özetleyerek başlıyor. Ardından Kurtuluş Savaşı sırasında Anadolu ve İstanbul matbaalarının durumunu ele alıyor.

Yazar