Tarih Vakfı

Bilgi Üniversitesi santralistanbul

Yer: Bilgi Üniversitesi santralistanbul

İstanbul Bilgi Üniversitesi – Bonn Üniversitesi – Tarih Vakfı iş birliğiyle Tarih Lisansüstü
Öğrenci Konferansı başlıyor!
ve Tarih Vakfı tarafından desteklenmektedir.

Yer: Bilgi Üniversitesi santralistanbul

Tarih Lisansüstü Konferansı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü ve Bonn Üniversitesi Bağımlılık ve Kölelik Çalışmaları Merkezi lisansüstü öğrencileri tarafından düzenlenmekte ve Tarih Vakfı tarafından desteklenmektedir.

Konferans, Tarih alanında eğitim gören lisansüstü öğrencileri ve farklı disiplinlerde çalışan akademisyenleri bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Konferans, öğrencilerin lisansüstü eğitimleri sırasında üzerinde çalıştıkları araştırma alanlarını sunabilecekleri bir disiplinler arası platform oluşturmayı hedeflemektedir.

Yer: Bilgi Üniversitesi santralistanbul

Tarih Vakfı Yurt Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alan “Anlatılamazı İfade Etmek: Yeni Dersim Sound’unun Oluşumu” kitabının yazarı Martin Greve, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü, Tarih Vakfı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Türkiye Kültürleri Araştırma Grubu işbirliği ile okurlarıyla buluşuyor.