Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Yemeğin Tarihi: İstanbul Mutfağı

Yemeğin Tarihi: İstanbul Mutfağı

by tarihvakfi


Tarih Vakfı ile ANAMED Kütüphanesi ortaklığında düzenlenen Kütüphane Konuşmaları’na yeni yılın ilk ayında Marie-Hélène Sauner moderatörlüğünde Özge Samancı konuk oluyor. ANAMED Kütüphanesi binasında gerçekleştirilecek olan “Yemeğin Tarihi: İstanbul Mutfağı” başlıklı konuşma, Özge Samancı’nın “19. Yüzyıl İstanbul Mutfak Kültürü” (PU Rennes, 2015) başlığıyla Fransızca olarak yayımlanan kitabı ve yine İstanbul mutfağı üzerine yayımlanan yakın zamanlı çalışmaları etrafında gerçekleşecek

Tarih: 7 Ocak 2020

Saat: 18:00

Mekan: İstiklal Cad. No: 181 Merkez Han, ANAMED Kütüphanesi