Tarih Vakfı > Etkinlikler > Cumhuriyet'in 100 Yılı Konuşmaları > Türkiye’nin Kentleşme ve Çevre Tarihinin 100 Yılı

Türkiye’nin Kentleşme ve Çevre Tarihinin 100 Yılı

• Tarih:
  • Yer: Tarih Vakfı
  • Adres: Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. No: 10 Eminönü, Fatih, İstanbul

Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları Devam Ediyor!

”Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları”nın dördüncü panelinde Suna Gülfer Ihlamur Öner, Osman Savaşkan ve Semra Cerit Mazlum “Türkiye’nin Kentleşme ve Çevre Tarihinin 100 Yılı” başlığı altında Cumhuriyet’in kentleşme ve çevre deneyimini değerlendirecekler.

Tarih Vakfı, Nurşen Gürboğa’nın koordinatörlüğünde 15 günde bir düzenlediği ”Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları”yla Cumhuriyet tarihinin kapsayıcı bir değerlendirmesini sunmayı hedefliyor.

Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları içinde Cumhuriyet döneminin siyasi, iktisadi, sosyal, düşünsel ve kültürel tarihi tartışılacak; yanı sıra toplumsal hareketlerden emeğe, azınlıklardan toplumsal cinsiyete, kentleşmeden eğitime ve gündelik hayata uzanan bir çeşitlilikte Cumhuriyet’in 100 yıllık birikimi ele alınacak.

”Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları”nın dördüncü paneli “Türkiye’nin Kentleşme ve Çevre Tarihinin 100 Yılı” başlığı ile 9 Aralık 2022’de saat 18.30’da gerçekleşecek. Panelde Suna Gülfer Ihlamur Öner, Osman Savaşkan ve Semra Cerit Mazlum Cumhuriyet’in kentleşme ve çevre deneyimini değerlendirecekler. Tarih Vakfı’nın Eminönü binasında yüz yüze yapılacak panelde görüşmek üzere.

Etkinlik herkese açıktır. Katılım için kayıt gerekmemektedir.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız!

Adres: Tarih Vakfı Eminönü Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen Sk. No: 10 Eminönü