Tarih Vakfı > Etkinlikler > Cumhuriyet'in 100 Yılı Konuşmaları > Türkiye Siyasetinin 100 Yılı: Yaklaşımlar, Dönemler

Türkiye Siyasetinin 100 Yılı: Yaklaşımlar, Dönemler

• Tarih:
  • Yer: Tarih Vakfı
  • Adres: Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. No: 10 Eminönü, Fatih, İstanbul

Tarih Vakfı Nurşen Gürboğa’nın koordinatörlüğünde 15 günde bir düzenlediği ”Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları”yla Cumhuriyet tarihinin kapsayıcı bir değerlendirmesini sunmayı hedefliyor.

”Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları”nın  ikinci paneli Doç. Dr. İsmet Akça’nın düzenlediği “Türkiye Siyasetinin 100 Yılı: Yaklaşımlar, Dönemler” başlığı ile 11 Kasım 2022’de gerçekleşecek. Panelde Prof. Dr. Ahmet Demirel,  Doç. Dr. Cangül Örnek, Doç. Dr. İsmet Akça  Cumhuriyet döneminin siyasi tarihini değerlendirecekler.  Tarih Vakfı’nın Eminönü binasında yüzyüze yapılacak olan panelde görüşmek  üzere .

Tarih: 11 Kasım 2022
Adres: Tarih Vakfı Eminönü Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen Sk. No: 10 Eminönü
* Etkinliğe katılmak için kayıt gerekmemektedir.