Tarih Vakfı > Etkinlikler > KÜLTÜR TARİHİ SEMİNERLERİ > Türk Müziğinin Popülerleşme Süreci ve Postmodern Göstergeler Işında Zeki Müren

Türk Müziğinin Popülerleşme Süreci ve Postmodern Göstergeler Işında Zeki Müren

Kültür Tarihi Seminerleri Devam Ediyor!

Yaşar Tolga Cora’nın koordinatörlüğünde düzenlenen serinin sıradaki oturumunda Şeyma Ersoy Çak, “Türk Müziğinin Popülerleşme Süreci ve Postmodern Göstergeler Işında Zeki Müren” başlıklı semineri ile 7 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 18.00’de sizlerle olacak.

Şeyma Ersoy Çak, bu seminerde Türkiye tarihinin yıldız sanatçılarından Zeki Müren’in radyo, plak ve gazino solistliği süreçlerini; toplumsal cinsiyet kuramları,  -Nostalji- Eklektisizm- İroni- Pastiş – postmodern kavramlar ve semiyolojik okumalar bağlamında değerlendirecek.

Kurulduğu 1991 yılından itibaren Türkiye’de tarihe olan ilginin gelişmesine hizmet eden Tarih Vakfı, bu amaca yönelik çalışmalarına devam ediyor. Türkiye‘nin sosyal ve kültürel tarihine odaklanan yeni bir seminer serisi ile günümüz Türkiyesi‘nin kültürel hayatı ve imparatorluk mirasının rolü inceleniyor.

Kültür Tarihi Seminerleri’nde birbirinden farklı konuları alanın uzmanlarından dinlemek ve sorularınızı doğrudan bu uzmanlara yöneltmek şansına sahip olacaksınız. En az üç seminere katıldığınız takdirde seminer serisinin sonunda katılım belgesi alabileceksiniz.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek seminere 100 TL karşılığında kayıt olup katılabilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Çevrimiçi seminerlere kayıt olmak için: https://fonzip.com/tarihvakfi/etkinlikler/kulturtarihiseminerlerionlineseminar

Daha fazla bilgi için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.