Tarih Vakfı > Etkinlikler > Mayıs Konserleri > Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #4

Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #4

Mayıs ayı boyunca her çarşamba saat 21.00’de Facebook ve YouTube hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanan Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri’nin son programı 27 Mayıs 2020 Çarşamba günü Piyanist Gökhan Aybulus ile gerçekleşecek.

Gökhan Aybulus Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim üyesidir. Moskova Devlet Konservatuvarı’nda öğrenim gören ve Mikhail Voskresensky, Ruvim Ostrovsky, Pavel Nersesian, Nikolai Lugansky, Andrey Pisarev ve Nina Kogan ile çalışmış olan Aybulus, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada dereceler almıştır ve Rus müziği yorumları ile tanınır.

2013 yılında Anadolu Üniversitesi tarafından Sanat Teşvik Ödülü, 2014 yılında Eskişehir Yunus Emre Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmetleri Ödülü ve 2017 yılında 7. Donizetti Klasik Müzik Ödüllerinde “Yılın Piyanisti” ödülüne layık görülen Aybulus, yurt içi ve yurt dışında aktif olarak konserler vererek solistlik kariyerine devam ediyor.

Konser Programımız:

F. Schubert / F. Liszt
“Der Müller und der Bach”
“Auf dem Wasser zu singen”
“Ständchen”

S. Rachmaninov
“Elegie” Op. 3, No.1
“Prelude” Op. 3, No.2
“Polichinelle” Op. 3, No. 4

Etkinlik kaydımıza buradan ulaşabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=0SyY8Go3ba0&t=720s

Diğer etkinliklerimiz için de Vakfımızın sosyal medya hesaplarını takip edebilir, internet sitemizi ziyaret edebilir ve ayrıca Tarih Dostu olarak Vakfımıza destek olabilirsiniz.