Tarih Vakfı > Etkinlikler > Mayıs Konserleri > Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #3

Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #3

Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri Çağlayan Çetin’den Bach ziyafeti ile devam ediyor!

Mayıs ayı boyunca her çarşamba saat 21.00’de Facebook ve YouTube hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanmaya başlanan Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri’nin üçüncü programı 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü Çağlayan Çetin ile gerçekleşecek.

Çağlayan Çetin (Viyolonsel), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışan sanatçı, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası üyesi olup oda müziği çalışmalarını ise Bosphorus Trio ile gerçekleştirmektedir.

Bach’tan, Viyolonsel Suiti No: 1’in yer alacağı bu kısa konserde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Etkinlik kaydına buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer etkinliklerimiz için de Vakfımızın sosyal medya hesaplarını takip edebilir, internet sitemizi ziyaret edebilir ve ayrıca Tarih Dostu olarak Vakfımıza destek olabilirsiniz.