Tarih Vakfı > Etkinlikler > Mayıs Konserleri > Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #2

Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #2

Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserlerinin İkincisi Anıl Filip İkilisi ile Devam ediyor!

Evlerimizden Baharı Kucaklamaya devam ediyoruz…

Mayıs ayı boyunca her çarşamba saat 21.00’de Facebook ve YouTube hesaplarımızdan canlı yayınlanacak olan Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri’nin ikinci programı 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü Anıl-Filip ikilisi ile gerçekleşecek.

ANIL Filip, bir popüler müzik ikilisidir. Türkiye ve Polonya köklerine sahip grup, Anıl Karaoğlu ve Filip Kowalski tarafından İstanbul’da kurulmuştur. Doğaçlamayı kendi şarkılarını bestelemekte bir yöntem olarak kullanan ikili, müzikal anlatılarını vokal, akustik enstrümanlar ve yarattıkları elektronik altyapılarla birleştirir. Anıl Karaoğlu grubun vokalistidir ve ikili viyola, keman, piyano, tuşlu çalgılar başta olmak üzere çaldıkları bir çok enstrümana müziklerinde yer verir.

Etkinlik kaydına buradan ulaşabilirsiniz.