Tarih Vakfı > Etkinlikler > Mayıs Konserleri > Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #1

Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri #1

Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri Başlıyor!

Evlerimizden Baharı Kucaklayalım!

Mayıs ayı boyunca her çarşamba saat 21.00’de Facebook ve YouTube hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanmaya başlayacak Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri’nin ilk programı 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü ISTANBULIED ile gerçekleşiyor.

COVID-19 salgını dolayısıyla tüm hayatımızı evlere sığdırmaya çalışırken her birimiz sosyal ihtiyaçlarımız konusunda moral ve motivasyona ihtiyaç duyuyoruz. Bu kapsamda; Tarih Vakfı olarak gerek etkinlik kayıtlarımızı YouTube ve Spotify üzerinden kamuya açarak, gerekse Toplumsal Tarih’in Nisan 2020 sayısını ücretsiz erişime sunarak sağlamaya çalıştığımız katkıyı Tarih Vakfı Mayıs Ayı Konserleri ile pekiştirmeyi hedefliyoruz.

2014 yılında bu yana birlikte çalışan Mezzosporano Ekin Bezirganoğlu ve Piyanist Senem Zeynep Ercan tarafından kurulan Istanbulied; piyano ve vokal için yazılmış pek çok dilde klasik repertuarı, kendileri için düzenlenen tango ve türküleri büyük bir keyifle seslendirmekte ve yeni eserlerin yazılması için genç kuşak bestecilerle birlikte çalışmaktadır.

Düzenlenen bu kısa konserde Türkçe ve yabancı parçaların izinde bir geziye çıkacağız. Mezzosoprano ve piyano eşliğinde Türkçe tangoların ardından yabancı parçalarla coğrafyamızı daha da genişleteceğiz.

Etkinlik kaydına buradan ulaşabilirsiniz.