Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Prof. Dr. Aynur İlyasoğlu’na Veda

Prof. Dr. Aynur İlyasoğlu’na Veda

• Tarih:
  • Yer: Tarih Vakfı
  • Adres: Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. No: 10 Eminönü, Fatih, İstanbul
  • Şehir:

Mütevellisi olduğu Tarih Vakfı bünyesinde sözlü tarih alanında uzunca bir süre önemli çalışmalar yürüten, proje yöneticiliği yapan ve yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuş olan feminist araştırmacı ve akademisyen Prof. Dr. Aynur İlyasoğlu Hocamızı yakın zamanda kaybetmiş olmamız dolayısıyla Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı ile Tarih Vakfı olarak, hocamızın ailesi adına Evin İlyasoğlu’nun da katılımıyla, bir anma etkinliği düzenliyoruz.

Tarih: 17 Ocak 2020, Cuma

Saat: 15:30-18:00

Adres: Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. No: 10 Eminönü (Marmara Belediyeler Birliği binası)

15:30-16:00 ANMA KONUŞMALARI