Tarih Vakfı > Etkinlikler > KÜLTÜR TARİHİ SEMİNERLERİ > Popüler Kültürün ‘Oyun’ Bahçesi: Popüler Futbol Tarihi

Popüler Kültürün ‘Oyun’ Bahçesi: Popüler Futbol Tarihi

7 Mart 2022 tarihinde başladığımız seminerlerde birbirinden farklı konuları alanın uzmanlarından dinlemek ve sorularınızı doğrudan bu uzmanlara yöneltmek şansına sahip olacaksınız. En az üç seminere katıldığınız takdirde seminer serisinin sonunda katılım belgesi alabileceksiniz.

Serinin sıradaki oturumunda Bağış Erten’in “Popüler Kültürün ‘Oyun’ Bahçesi: Popüler Futbol Tarihi” başlıklı programı 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü 19.00’da, çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Seminerin dili Türkçedir.

Seminerlere 50 TL karşılığında katılabilirsiniz. Seminerlere kayıt olabilmeniz için fonzip.com/tarihvakfi/etkinlikler/kultur-tarihi-seminerleri bağlantısı üzerinden ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.