Tarih Vakfı > Etkinlikler > KÜLTÜR TARİHİ SEMİNERLERİ > Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Dil, Kimlik ve Modernite

Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Dil, Kimlik ve Modernite

7 Mart 2022 tarihinde başladığımız seminerlerde birbirinden farklı konuları alanın uzmanlarından dinlemek ve sorularınızı doğrudan bu uzmanlara yöneltmek şansına sahip olacaksınız. En az üç seminere katıldığınız takdirde seminer serisinin sonunda katılım belgesi alabileceksiniz.

Serinin sıradaki oturumunda Nergis Ertürk’ün “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Dil, Kimlik ve Modernite” başlıklı programı 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü 19.00’da, çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Seminerin dili Türkçedir.

Seminerlere 50 TL karşılığında katılabilirsiniz. Seminerlere kayıt olabilmeniz için fonzip.com/tarihvakfi/etkinlikler/kultur-tarihi-seminerleri bağlantısı üzerinden ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.