Tarih Vakfı > Etkinlikler > Bilim ve Düşünce Tarihi Sohbetleri > Newton ve İngiliz bilim tarihi, küresel tarihin saldırısı karşısında itibarını koruyabilecek mi?

Bilim ve Düşünce Tarihi Sohbetleri devam ediyor!

Bilim ve Düşünce Tarihçisi Doç. Dr. Derya Gürses ve alanının önde gelen akademisyenlerinden oluşan konukları arasında söyleşi formatında gerçekleşecek seminer serisinin ikinci konuğu 19 Ekim 2023, 16:30-18:00 saatleri arasında Patricia Fara olacak.

İkinci seminerimizde Patricia Fara ile ‘’ ”Newton ve İngiliz bilim tarihi, küresel tarihin saldırısı karşısında itibarını koruyabilecek mi?” konu başlığı altında bir sohbet gerçekleştirilecek.

19 Ekim’de gerçekleşecek serinin ikinci seminerinin dili İngilizce olacaktır. Simultane çeviri olmayacaktır.
Katılım için kayıt gerekmemektedir. Seminer Tarih Vakfı Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacaktır.

Youtube Canlı Yayın Linki: https://youtube.com/live/bof_m95jLRs?feature=share

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız!