Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Ortamda Devam Ediyor!

Kütüphane Konuşmaları Uzaktan Erişimle, Online Ortamda Devam Ediyor!

Tarih Vakfı ile Koç Üniversitesi ANAMED Kütüphanesi ortaklığında ve Ayşe Ozil’in koordinatörlüğünde düzenlenen Kütüphane Konuşmaları’na aralık ayında, Prof. Dr. Leslie Peirce (NYU) konuk oluyor.

1 Aralık 2020 Salı günü saat 18:00’de uzaktan erişimle gerçekleştirilecek söyleşinin başlığı “Writing Imperial Biography: Hürrem Sultan and the Politics of Royal Motherhood”olacaktır. Bu söyleşide Profesör Peirce, geçtiğimiz günlerde Hürrem Sultan (İş Bankası Kültür Yayınları, 2019) adıyla Türkçe olarak yayımlanan Empress of the East: How a Slave Girl Became Queen of the Ottoman Empire (Basic Books, 2017) adlı kitabından bahsedecek. Söyleşinin moderatörlüğünü Zeynep Simavi (ARIT) üstlenecek.

İngilizce olarak gerçekleştirilecek konuşmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://kocun.zoom.us/webinar/ register/WN_ 5kMyDEBVTiaDC9DwVcokiQ