Tarih Vakfı > Etkinlikler > KÜLTÜR TARİHİ SEMİNERLERİ > Erken Modern İstanbul’da Hastalık, Sağlık ve Ölüm

Erken Modern İstanbul’da Hastalık, Sağlık ve Ölüm

Kurulduğu 1991 yılından itibaren Türkiye’de tarihe olan ilginin gelişmesine hizmet eden Tarih Vakfı, bu amaca yönelik çalışmalarına devam ediyor. Türkiye‘nin sosyal ve kültürel tarihine odaklanan yeni bir seminer serisi ile günümüz Türkiyesi‘nin kültürel hayatı ve imparatorluk mirasının rolü inceleniyor.

7 Mart 2022 tarihinde başladığımız seminerlerde birbirinden farklı konuları alanın uzmanlarından dinlemek ve sorularınızı doğrudan bu uzmanlara yöneltmek şansına sahip olacaksınız. En az üç seminere katıldığınız takdirde seminer serisinin sonunda katılım belgesi alabileceksiniz.

Serinin son oturumunda Nükhet Varlık’ın “Erken Modern İstanbul’da Hastalık, Sağlık ve Ölüm” başlıklı programı 6 Haziran 2022 Pazartesi günü 19.00’da, çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Seminerin dili Türkçedir.

Seminerlere 50 TL karşılığında katılabilirsiniz. Seminerlere kayıt olabilmeniz için fonzip.com/tarihvakfi/etkinlikler/kultur-tarihi-seminerleri bağlantısı üzerinden ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.