Tarih Vakfı > Etkinlikler > Cumhuriyet'in 100 Yılı Konuşmaları > Emeğin 100 Yılı

Emeğin 100 Yılı

• Tarih:
  • Yer: Tarih Vakfı
  • Adres: Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. No: 10 Eminönü, Fatih, İstanbul
  • Şehir:

Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları Devam Ediyor!

”Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları”nın bahar dönemi ilk paneli Emeğin 100 Yılı başlığı altında 3 Mayıs 2023’te saat 18:30’da gerçekleşecek. Panelde Selin Pelek- Mustafa Kahveci, “Cumhuriyet ve Ücretli Emek”, Can Nacar,  “Erken Cumhuriyet Tarihinin İşçi Özneleri”, Mustafa Görkem Doğan, “Çok Partili Hayat ve İşçileri” başlıkları ile emeğin 100 yılını değerlendirecekler. Panelin başkanlığını Mustafa Görkem Doğan yapacak.

Tarih Vakfı, Nurşen Gürboğa’nın koordinatörlüğünde ayda bir düzenlediği ”Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları”yla Cumhuriyet tarihinin kapsayıcı bir değerlendirmesini sunmayı hedefliyor.

Cumhuriyet’in 100 Yılı Konuşmaları kapsamında gerçekleşecek panellerle bahar dönemi süresince toplumsal cinsiyetten azınlıklara, emekten toplumsal hareketlere uzanan bir çeşitlilikte Cumhuriyet’in 100 yıllık birikimi ele alınacak.

Emeğin 100 Yılı paneli 3 Mayıs 2023’de saat 18.30’da Tarih Vakfı’nın Eminönü’ndeki binasında yüz yüze gerçekleşecek.

Etkinlik herkese açıktır. Katılım için kayıt gerekmemektedir.

1 Mayıs İşçi Sınıfının Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlu olsun!

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız!

Adres: Tarih Vakfı Eminönü Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen Sk. No: 10 Eminönü