Tarih Vakfı > Etkinlikler > Konferans, Sempozyum ve Söyleşiler > Büşra Ersanlı Kitap Tanıtım ve İmza Günü: “Tarih Eğitiminde ‘Sen Kimsin?’ Siyaseti: Türkiye’den Orta Asya’ya”

by tarihvakfi

• Tarih:
  • Yer: Tarih Vakfı
  • Adres: Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. No: 10 Eminönü, Fatih, İstanbul
  • Şehir:

Tarih Vakfı tarafından düzenlenen Büşra Ersanlı’nın kitap tanıtım ve imza günü etkinliği, 26 Mart Salı günü saat 18:30’da gerçekleşti. Büşra Ersanlı’nın, Tarih Vakfı Yurt Yayınları tarafından yayımlanan Tarih Eğitiminde “Sen Kimsin?” Siyaseti: Türkiye’den Orta Asya’ya başlıklı kitap etrafında kurguladığı ve Nurşen Gürboğa’nın moderatörlüğünde yaptığı konuşması, Vakfımızın binasında gerçekleşti. Nurşen Gürboğa ile Ömer Turan ve Y. Doğan Çetinkaya’nın ortak çalışmasıyla yayıma hazırlanan Tarih Eğitiminde “Sen Kimsin?” Siyaseti: Türkiye’den Orta Asya’ya, Ersanlı’nın 1990’lardan bu yana bir siyaset bilimci, kadın akademisyen ve aktivist olarak deneyimlerini, gözlemlerini ve varoluş hallerini içeren bir söyleşi oldu.