Tarih Vakfı > Etkinlikler > Akl-ı Kıssa Salı Konuşmaları > Bir Kentin Anatomisi: Prousa’dan Bursa’ya

Bir Kentin Anatomisi: Prousa’dan Bursa’ya

Tarih Vakfı’nda Akl-ı Kıssa Salı Konuşmaları seminer dizisi devam ediyor!

Akl-ı Kıssa’nın 2022 Güz dönemi üçüncü seminerini Suna Çağaptay “Bir Kentin Anatomisi: Prousa’dan Bursa’ya başlığıyla verecek. Seminere Nilay Özlü tartışmacı olarak katkı verecek.

Nurşen Gürboğa ve Gülay Yılmaz’ın koordinatörlüğünde hazırlanan Akl-ı Kıssa seminer serisinde iki haftada bir Salı günleri kadın tarihçiler konuşacak, biz dinleyeceğiz. Seminer dizisinde kadın tarihçilerin çalışmaları, yayınları, araştırma gündemleri ve tarih disiplinine katkıları görünür kılınacak ve muhafazakar, erkek egemen tarih disiplininde verdikleri varlık mücadelesine dikkat çekilecek.

Seminer 20 Aralık 2022’de saat 19:00’da Tarih Vakfı Youtube kanalından çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Seminer linkine buradan ulaşabilirsiniz.