Tarih Vakfı > Etkinlikler > KÜLTÜR TARİHİ SEMİNERLERİ > 50’lerden Bugüne İstanbul’da Eğlence

50’lerden Bugüne İstanbul’da Eğlence

Kültür Tarihi Seminerleri Devam Ediyor!

Yaşar Tolga Cora’nın koordinatörlüğünde düzenlenen seminer serisinin sıradaki oturumunda Levent Kaya Ocakaçan“50’lerden Bugüne İstanbul’da Eğlence” başlıklı semineri ile 21 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 18.00’de sizlerle olacak.

Levent Kaya Ocakaçan, bu seminerde 1950’li yıllardan itibaren hızla değişen İstanbul eğlence hayatının günümüze kadarki yolculuğunu, tanıklıklar üzerinden irdeliyor. ‘’Şimdi nerede o eski eğlence hayatı?’’ sorusuna cevap, İstanbul’a yolu düşmüş her kesimden insanın anıları ve şehrin sosyo-politik dönüşümüyle aranacak.

Kurulduğu 1991 yılından itibaren Türkiye’de tarihe olan ilginin gelişmesine hizmet eden Tarih Vakfı, bu amaca yönelik çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin sosyal ve kültürel tarihine odaklanan yeni bir seminer serisi ile günümüz Türkiyesi‘nin kültürel hayatı ve imparatorluk mirasının rolü inceleniyor.

Kültür Tarihi Seminerleri’nde birbirinden farklı konuları alanın uzmanlarından dinlemek ve sorularınızı doğrudan bu uzmanlara yöneltmek şansına sahip olacaksınız. En az üç seminere katıldığınız takdirde seminer serisinin sonunda katılım belgesi alabileceksiniz.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek seminere 100 TL karşılığında kayıt olup katılabilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Çevrimiçi seminerlere kayıt olmak için: https://fonzip.com/tarihvakfi/etkinlikler/kultur-tarihi-seminerleri-online-seminar

Daha fazla bilgi için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.