Tarih Vakfı > Etkinlikler > Marksizm 202: Tarih Ve Kuram Seminer Dizisi > Marksizm 202: Tarih ve Kuram, Hülya Kendir, “Marksizm ve İdeoloji”

Marksizm 202: Tarih ve Kuram, Hülya Kendir, “Marksizm ve İdeoloji”

Tarih Vakfı ile Universus Sosyal Araştırmalar Merkezi iş birliğinde ve Friedrich Ebert Stiftung Türkiye Temsilciliği’nin desteğiyle düzenlenen Marksizm 202: Tarih ve Kuram” başlıklı online seminer serisinin ikinci konuşması Hülya Kendir’in yapacağı “Marksizm ve İdeoloji” başlıklı sunum ile 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 18.30’da Tarih Vakfı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşiyor.

Etkinlik kaydımıza da buradan ulaşabilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz koşulların bizleri fiziksel olarak bir araya gelmekten alıkoyuyor olmasına rağmen faaliyetlerimiz adına bir atalete sebep olamayacağı inancıyla etkinliklerimizi uzaktan erişimle, online platformlar üzerinden devam ettirme kararı aldık. Dolayısıyla Marksizm 202: Tarih ve Kuram seminerleri bir webinar serisi halinde, programına uygun olarak devam ediyor.