DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıMerhaba Atina / Here İstanbul
İndirim!

Merhaba Atina / Here İstanbul

Orijinal fiyat: 350.00 TL.Şu andaki fiyat: 262.50 TL.

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Merhaba Atina Here İstanbul adlı fotoğraf kitabı da, birbirimizi daha iyi tanımayı, farklılıklarımızı hoş görmeyi, güzelliklerimiz paylaşmayı ve 1999 depremlerinde olduğu gibi zor anlarımızda birbirimize destek olmayı öğrenmemize yardımcı olacak bir çalışma.

Fotoğraf sanatının benim için ayrı bir önemi var. Fotoğraflar duyguları, neşeyi, hüznü, yaşamı, insanları bize anlatan, bize taşıyan renklerdir. Fotoğraf canlı ve hareketlidir. Türk ve Yunan fotoğraf sanatçıları da “yanımızdakini” nasıl gördüğümüzü ve hatta nasıl görmemiz gerektiğini güzellikle, dostlukla ve gerçekcilikle anlatıyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanıİsmail Cem(Önsöz’den)