DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıGEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ANADOLU’DA BİRA

Yayım Tarihi: Mart-2021
Stok kodu: TVK.0275 Kategoriler: ,

Açıklama

Anadolu’da biranın tarihi ve Efes Pilsen’in kurumsal öyküsünün yazılması konusunda Tarih Vakfı’ndan öneri geldiğinde ilk önce ilgimi fazla çekmedi. Her şeyden önce tarihçi değildim. Bir iktisatçı olarak genellikle soyut modeller ilgimi çekiyordu. Sürecin içine girdikten sonra Anadolu’da biranın tarihini araştırmak bana ilginç gelmeye başladı. Tarih Vakfı’nın koordinasyon becerisi ve kurum tarihleri yazımı konusundaki birikimi, Efes Pilsen yöneticilerinin ilgisi, araştırma ekibinin kalitesi ve başarılı bir tasarımın birleşmesiyle ortaya çıkan yapıt, beni tatmin etti. Umarım okuyucu da aynı tatmini duyacak ve keyif alacaktır.Ercan Eren

Ek bilgi

Yayınevi