DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıELVEDA DOĞDUĞUM TOPRAK – Göç Sergisi (İng. – Türkçe)

ELVEDA DOĞDUĞUM TOPRAK – Göç Sergisi (İng. – Türkçe)

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Elveda Doğduğum Toprak: Fotoğraflarda Anadolu’nun 150 Yıllık Göç Tarihi Sergisi, 100’ü aşkın fotoğrafla, son 150 yılda dışarıdan Anadolu’ya ve bu topraklardan dışarıya yapılan başlıca büyük kitlesel göçlerden bir kesit sunmayı amaçlıyor.Sergide, doğrudan fotoğrafların yanısıra ilistrasyonlar, gazete kupürleri, belgeler ve karikatürler de fotoğraflaştırılmış olarak yer alıyor.