Tarih Vakfı > Etkinlikler > Adalar ve Tarih Konuşmaları > Paylaşılan Bir Miras: Beyoğlu ve Adalar’daki Mimaride İtalyan İzleri

Paylaşılan Bir Miras: Beyoğlu ve Adalar’daki Mimaride İtalyan İzleri

• Tarih:
  • Yer: Adalar Müzesi
  • Adres: Aya Nikola Mevkii Yılmaztürk Cad. 177/1 | Telefon: (0216) 382 64 30
  • Şehir:

Tarih Vakfı ve Adalar Müzesi iş birliğinde “Adalar ve Tarih Konuşmaları” devam ediyor!

Dokuzuncu seminer 3 Eylül saat 18:00’de Paylaşılan Bir Miras: Beyoğlu ve Adalar’daki Mimaride İtalyan İzleri başlığı altında Paolo Girardelli tarafından gerçekleştirilecektir.

Seminer serisi Tarih Vakfı ve Adalar Müzesi iş birliğiyle 9 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında her Pazar günü saat 18:00’de Adalar Müzesi’nde gerçekleşecek. 11 hafta sürecek olan seminer serisinde her hafta farklı konuşmacılar farklı konularla birlikte Adalar’ın tarihine odaklanacaklar.

Etkinlikler herkese açık olacaktır. Katılım için kayıt gerekmemektedir.

Seminer serisi programına bir sonraki sayfadan ulaşabilirsiniz.

Adres: Adalar Müzesi, Aya Nikola Mevkii Yılmaztürk Cad. 177/1 | Telefon: (0216) 382 64 30