Tarih Vakfı > Etkinlikler > Adalar ve Tarih Konuşmaları > “Antroposende İstanbul” ve “200 Yılda Adalar Kıyılarının Antropojenik Kaynaklı Değişimli”

• Tarih:
  • Yer: Adalar Müzesi
  • Adres: Aya Nikola Mevkii Yılmaztürk Cad. 177/1 | Telefon: (0216) 382 64 30
  • Şehir:

Tarih Vakfı ve Adalar Müzesi iş birliğiyle hazırlanan “Adalar ve Tarih Sohbetleri” devam ediyor!

Serinin dördüncü etkinliği 19 Mayıs Pazar, 15:00’de Ahmet Ertek’in “Antroposende İstanbul” ve Gülten Timuçin’in “200 Yılda Adalar Kıyılarının Antropojenik Kaynaklı Değişimli” başlıklı konuşmalarıyla gerçekleşecek. İstanbul’un ve özellikle de adaların insan kaynaklı değişiminin ele alınacağı bu konuşmalara herkesi bekliyoruz.

Etkinlik herkese açık olacaktır. Katılım için kayıt gerekmemektedir.

Adres: Adalar Müzesi, Aya Nikola Mevkii Yılmaztürk Cad. 177/1 | Telefon: (0216) 382 64 30