Tarih Vakfı > Etkinlikler > Ücretli Seminerler > ANNA-MARIA BEYLUNIOĞLU İLE ANTAKYA NOEL SOFRALARI VE GELENEKLERİ

ANNA-MARIA BEYLUNIOĞLU İLE ANTAKYA NOEL SOFRALARI VE GELENEKLERİ

• Tarih:
  • Yer: Nadir Gastronomi Platformu
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mh. Kemankeş Cd. No:67/Karaköy KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT

ANNA-MARIA BEYLUNIOĞLU İLE ANTAKYA NOEL SOFRALARI VE GELENEKLERİ

Tarih Vakfı ve Nadir Gastronomi Platformu ortaklığıyla yeni bir etkinlik serisi başlıyor.

Serinin ilk etkinliğinde Mutfaktaki Akademisyen olarak da bilinen Anna-Maria Beylunioğlu’nu ağırlayacağız. Hem bir siyaset bilimci hem de bir aşçı olan Beylunioğlu’ndan Antakya’nın Noel sofralarını dinleyecek, bir yandan da bu sofralara özgü lezzetleri onun elinden tadacağız.

Burak Onaran’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek bu etkinlikte, Antakya’nın Noel sofralarının tarih boyunca nasıl şekillendiğini konuşacağımız sıcacık sohbetimize eşlik edecek Noel ritüelinden bir tatlıyı, kaybolmaya yüz tutmuş bir çorbayı ve mezeyi beraber hazırlayacak ve tadacağız.

Bu keyifli sohbet, atölye ve tadım etkinliğinde gelin Nadir Gastronomi Platformu’nda buluşalım.

*Kontenjanla sınırlıdır.

Detaylı bilgi ve biletler için www.ngp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

23 ARALIK 2023

Cumartesi

15:00-17.00

650 TL

Nadir Gastronomi Platformu

Kemankeş Karamustafa Paşa Mh.

Kemankeş Cd. No:67/Karaköy

KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT