Tarih Vakfı > Etkinlikler > Adalar ve Tarih Konuşmaları > 19. Yüzyılda Büyükada ile Heybeliada’nın Sosyal ve Ekonomik Portresi

19. Yüzyılda Büyükada ile Heybeliada’nın Sosyal ve Ekonomik Portresi

• Tarih:
  • Yer: Adalar Müzesi
  • Adres: Aya Nikola Mevkii Yılmaztürk Cad. 177/1 | Telefon: (0216) 382 64 30
  • Şehir:

Tarih Vakfı ve Adalar Müzesi iş birliğinde “Adalar ve Tarih Konuşmaları” devam ediyor!

Beşinci seminer 06 Ağustos saat 18:00’de “19. Yüzyılda Büyükada ile Heybeliada’nın Sosyal ve Ekonomik Portresi” başlığı altında Duygu Saygın tarafından gerçekleştirilecektir.

Seminer serisi Tarih Vakfı ve Adalar Müzesi iş birliğiyle 9 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında her Pazar günü saat 18:00’de Adalar Müzesi’nde gerçekleşecek. 11 hafta sürecek olan seminer serisinde her hafta farklı konuşmacılar farklı konularla birlikte Adalar’ın tarihine odaklanacaklar.

Etkinlikler herkese açık olacaktır. Katılım için kayıt gerekmemektedir.

Adres: Adalar Müzesi, Aya Nikola Mevkii Yılmaztürk Cad. 177/1 | Telefon: (0216) 382 64 30