Bilgi-Bonn Tarih Lisansüstü Öğrenci Konferansı
- « Mustafa Avcı, ‘Reşad Ekrem Koçu, İstanbul Ansiklopedisi’nde ses, müzik ve çok duyulu atmosferler’ [Osmanlı’dan Günümüze Türkiye’de Müzik Seminerleri #2]
- Evrim Hikmet Öğüt, ‘Efsanenin Ötesinde: Deniz Kızı Eftalya’nın Yaşam Öyküsünde Çelişkiler ve Sessizlikler’ [Osmanlı’dan Günümüze Türkiye’de Müzik Seminerleri #3] »

İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencileri ve Bonn Üniversitesi Bağımlılık ve Kölelik Çalışmaları Merkezi iş birliğiyle, Tarih Vakfı desteğiyle düzenlenen Tarih Lisansüstü Öğrenci Konferansı, üçüncü kez İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğinde lisansüstü araştırmacıları bir araya getiriyor.
Konferans, tarih ağırlıklı olmak üzere lisanüstü araştırmacıların, araştırmalarını paylaşabilecekleri; farklı dönemler, coğrafyalar ve yöntemler arasında diyalog, etkileşim ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan kolektif bir tartışma alanı sunmayı hedeflemektedir.
Önemli Tarihler
Özet gönderimi için son tarih: 16 Mart 2026
Kabul edilen özetlerin duyurulması: 1 Nisan 2026
Konferans tarihleri: 15–16 Mayıs 2026
Sorularınız için: historygraduateconference2026@