DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıYerel Tarihçilik, Kent, Sivil Girişim

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Sayfa Sayısı: 218

ISBN: 9757306878

Tarih Vakfı, üç yıldır yürütmekte olduğu Yerel Tarih Grupları Projesi kapsamında, Türkiye’nin mümkün olduğunca geniş bir kesiminde, yaşadığı bölgenin tarihi ve kültürel mirasını koruma duyarlılığına sahip olan, çevresindeki tarihi araştırmak isteyen, farklı uzmanlık alanlarından ve mesleklerden kentlilerin yerel tarih grubu oluşumu içinde birlikte çalışmalarını destekliyor. Elinizdeki kitap Yerel Tarih Konferansı’nın sunumlarını, tartışma ve katkılarını içeriyor. Bu anlamlı buluşmayı mümkün olduğunca geniş bir kesimle paylaşmak amacıyla hazırladığımız bu kitap, aynı zamanda yeni yerel tarih gruplarının aramıza katılması için davettir.

Yayım Tarihi: Mart-2021
Stok kodu: TVK.0286 Kategoriler: ,