DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıYAP YAPMA KILAVUZU Daha İyi Türk Yunan İlişkileri İçin

YAP YAPMA KILAVUZU Daha İyi Türk Yunan İlişkileri İçin

Stokta yok

Yazar: Herkül Millas
Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Bu kılavuz bir sürü yanlış anlamaya neden olan ve iki ulus arasında yakınlaşmayı zorlaştıran hataları tekrarlamak istemeyenler için hazırlanmıştır. (Ama tersinden de kullanılabilir ve gerginliği artırarak saldırgan kimseler ile Türk ve Yunan milliyetçilerini de tatmin edebilir.) Bu rehber en başta üçüncü bir ülkede yayımlanmak amacıyla İngilizce yazıldı; çünkü Yunanistan’da ya da Türkiye’de yayımlanan her kitap genellikle “öteki ” tarafça ön yargılı sayılır.

Yazar