DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıUluslararası Gönüllü Hizmet (Eğitim Kılavuzu 2)
İndirim!

Uluslararası Gönüllü Hizmet (Eğitim Kılavuzu 2)

Stokta

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği Komisyonu, Avrupa’da gençlik alanında çalışanların eğimi için 1998’de ortak eylem kararı aldı. Anlaşmanın amacı “Avrupa düzeyinde gençlik için faaliyet gösteren lider ve çalışanların eğitimine destek olarak aktif Avrupa yurttaşlığını ve sivil toplumu geliştirmektir“. İki kurum arasındaki işbirliği, geniş bir etkinlikler ve yayınlar yelpazesini kapsamakta ve daha ileri bir ilişki için yeni araçların getirilmesini içermektedir.Bu yayın projesinin bir parçası olan Uluslararası Gönüllü Hizmet Eğitim Kılavuzu, Uluslararası Gönüllü Hizmet kavramını yöntemli bir eğitim programı çerçevesinde sunmaktadır.

Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği Komisyonu, Avrupa’da gençlik alanında çalışanların eğimi için 1998’de ortak eylem kararı aldı. Anlaşmanın amacı “Avrupa düzeyinde gençlik için faaliyet gösteren lider ve çalışanların eğitimine destek olarak aktif Avrupa yurttaşlığını ve sivil toplumu geliştirmektir”. İki kurum arasındaki işbirliği, geniş bir etkinlikler ve yayınlar yelpazesini kapsamakta ve daha ileri bir ilişki için yeni araçların getirilmesini içermektedir.Bu yayın projesinin bir parçası olan Uluslararası Gönüllü Hizmet Eğitim Kılavuzu, Uluslararası Gönüllü Hizmet kavramını yöntemli bir eğitim programı çerçevesinde sunmaktadır.