DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıUlusal’dan Küresel’e Milli Reasürans T. A. Ş. ve Türkiye’de Reasüransın Evrimi
İndirim!

Ulusal’dan Küresel’e Milli Reasürans T. A. Ş. ve Türkiye’de Reasüransın Evrimi

450.00 TL

Stokta

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Sayfa Sayısı: 250

ISBN: 9789758813513

Sigorta sektörümüzün tarihi ve gelişimi ile ilgili yeterince kaynak kitap bulunmaması sebebiyle, Milli Reasürans T.A.Ş’nin 80’inci faaliyet yılı kapsamında özellikle sigorta sektörünün gelişmesi için vermiş oldukları mücadelenin ve oynamış oldukları önemli rolün bilinmesi ve yeni nesillere aktarılması amacıyla hazırlamış bir eser. Milli Reasürans T.A.Ş’nin kuruluş hazırlıklarından başlayarak, 80 yıllık faaliyetlerini özetleyen ve aynı zamanda bu süre içinde sigorta sektörünün geçirdiği evrelerle ilgili tarihi bilgileri de içeriyor. Milli Reasürans T.A.Ş’nin kuruluş hazırlıklarından başlayarak, 80 yıllık faaliyetlerini özetleyen ve aynı zamanda bu süre içinde sigorta sektörünün geçirdiği evrelerle ilgili tarihi bilgileri de içeriyor.

Yayım Tarihi: Mart-2021
Stok kodu: TVK.0254 Kategoriler: ,