DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıTürkiye’de Piyango Tarihi ve Milli Piyango İdaresi
İndirim!

Türkiye’de Piyango Tarihi ve Milli Piyango İdaresi

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Araştırma, Türkiye’de piyango tarihi konusunu tüketmiş olmak iddiasını taşımıyor. Sadece bir başlangıçtır. Yine de, özellikle Cumhuriyet öncesi piyangolar hakkında, şimdiye kadar pek bir şey bilmezken, bir hayli deneyime ışık tutuyor.Bu inceleme, zihniyetten iktisadiyata kadar yakın geçmişimizin bir çok alanına ilişkin ipuçları içermektedir.