DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıSTK’larda Gönüllülük ve Gençlik

STK’larda Gönüllülük ve Gençlik

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Elinizde bulunan kitap 1994’ten bu yana düzenlenen sivil toplum kuruluşları sempozyumlarının dokuz ve onuncusunda yapılan konuşmaların, sunuşların ve tartışmaların bir derlemesini içeriyor. Dokuzuncu sempozyum “STK’larda Örgüt İçi Demokrasi ve gönüllük ” konusuyla kuruluşların kendilerine bakışını konu olarak işledi. Sempozyum bir anlamda sorumlu aktif yurttaşların birlikteliği olarak katılımcı demokrasinin temel öğeleri olan STK’ların kamusal alanda savundukları ya da temsil ettikleri bu ilkeleri kendi içlerinde ne kadar uyguladıklarını mercek altına alıyordu.