DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıProjeler, Projecilik ve Sivil Toplum Kuruluşları
İndirim!

Projeler, Projecilik ve Sivil Toplum Kuruluşları

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Elinizdeki kitap 1994 yılından bu yana gerçekleştirilen Sivil Toplum Kuruluşları Sempozyumları dizisinin on ikincisinde yapılan oturumların çıktılarını ve atölye çalışmalarının sonuçlarını içermektedir.

Projeler, Projecilik ve Sivil Toplum Kuruluşları konulu sempozyumda Proje Kavramı ve STK İlişkisi, STK’larda Proje Temelli Çalışma ve Proje Temelli Çalışmada Etik/Politik Sorunlar konuları tartışıldı.

Sempozyum boyunca tüm bu çalışma konuları proje kavramının tanımından başlanarak tartışmaya açıldı ve esas olarak projenin amacının kamusal alanda değişim sağlamak ve bu değişimin toplumsal fayda anlamında toplumun ileriye doğru gelişmesini sağlamaya yönelik olduğu belirtildi.