DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıProje Yönetimi (Eğitim Kılavuzu 3)
İndirim!

Proje Yönetimi (Eğitim Kılavuzu 3)

Stokta

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği Komisyonu, Avrupa’da gençlik alanında çalışanların eğimi için 1998’de ortak eylem kararı aldı. Anlaşmanın amacı “Avrupa düzeyinde gençlik için faaliyet gösteren lider ve çalışanların eğitimine destek olarak aktif Avrupa yurttaşlığını ve sivil toplumu geliştirmektir”. İki kurum arasındaki işbirliği, geniş bir etkinlikler ve yayınlar yelpazesini kapsamakta ve daha ileri bir ilişki için yeni araçların getirilmesini içermektedir.Bu yayın projesinin bir parçası olan Proje Yönetimi Eğitim Kılavuzu, Proje Yönetiminin Değer ve kavramlarını yöntemli bir eğitim programı çerçevesinde sunmaktadır.(Arka Kapak)