DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıÖNCE ÇOCUKLAR DÜŞLEDİ

ÖNCE ÇOCUKLAR DÜŞLEDİ

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Sezer, Evrim ve Jutta ile birlikte gizemli bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Aynı yarışmaya İtalya, Almanya, Fransa, Avusturya, Portekiz, Belçika, İngiltere, İsveç ve İspanya´dan gelen çocuklar da katılsa, Avrupa´nın farklı köşelerinden, ayrı renkler getirse…Hep birlikte ilginç deneyimler yaşayıp, tarihin gizemli sayfalarına geziler yapmak istemez miydiniz?…(Arka Kapak´tan)

Sezer, Evrim ve Jutta ile birlikte gizemli bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?Onlar gibi siz de Yaratıcı Düşünce Projesi yarışmasına katılma hakkı kazansaydınız nasıl bir buluş yapardınız?Aynı yarışmaya İtalya, Almanya, Fransa, Avusturya, Portekiz, Belçika, İngiltere, İsveç ve İspanya’dan gelen çocuklar da katılsa, Avrupa’nın farklı köşelerinden, ayrı renkler getirse…Hep birlikte ilginç deneyimler yaşayıp, tarihin gizemli sayfalarına geziler yapmak istemez miydiniz?…(Arka Kapak’tan)