DükkanKitapTarih Vakfı Yayınlarıİki Sempozyum – Türkiye’de Sivil Toplum Kuruluşları
İndirim!

İki Sempozyum – Türkiye’de Sivil Toplum Kuruluşları

Stokta yok

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Elinizdeki kitap, 1994 yılından bu yana gerçekleştirilen sivil toplum kuruluşları sempozyumlarının onuncu yılında, on beş ve on altıncı sempozyumlarda yapılan sunum ve tartışmalar ile atölye çalışmalarının sonuçlarını içermektedir.

Katılımcı Demokrasi, Sivil Ağlar ve STK’lar başlıklı on beşinci sempozyumda, katılımcı demokrasi çerçevesinde sivil toplum hareketinin yerel yönetimlerle ve iletişim araçlarıyla ilişkisi, çözüm ortaklıkları gibi konular gündeme getirildi.