DükkanKitapTarih Vakfı YayınlarıHikayemi Dinler Misin? Tanıklıklarla Türkiye’de İnsan Hakları Ve Sivil Toplum
İndirim!

Hikayemi Dinler Misin? Tanıklıklarla Türkiye’de İnsan Hakları Ve Sivil Toplum

Stokta

Yayınevi: Tarih Vakfı Yayınları

Bu kitap, Tarih Vakfı tarafından 2002- 2004 yılları arasında Avrupa Komisyonu”nun mali desteği, yüzlerce kişi ve kurumun katkıları ile gerçekleştirilen “Türkiye”de İnsan Hakları ve Sivil Toplum Gelişminin Görsel Anlatımıé projesinin bir son ürünüdür. Proje kapsmaında hazırlanan “Hikayemi dinler misin?” sergisi, kendisine eşlik eden “Önce İnsan!” belgeseli ve tematik kısa belgesellerle birlikte Nisan – Ekim 2004 döneminde 20 ili gezerek 50.000 ziyaretçiye ulaştı. Sergi için 2.000 baskı yapan bir katalog, belgeseller için ise 5.000 adet üretilen bir DVD hazırlandı. Proje kapsamında ayrıca, sonuçlarını birer kitaba dönüştürmek üzere baştan ele aldığımız 35 konferans,13 atölye çalışması gerçekleştirildi. (Sunuş”tan)

Bu kitap, Tarih Vakfı tarafından 2002- 2004 yılları arasında Avrupa Komisyonu”nun mali desteği, yüzlerce kişi ve kurumun katkıları ile gerçekleştirilen “Türkiye’de İnsan Hakları ve Sivil Toplum Gelişminin Görsel Anlatımı” projesinin bir son ürünüdür. Proje kapsmaında hazırlanan “Hikayemi dinler misin?” sergisi, kendisine eşlik eden “Önce İnsan!” belgeseli ve tematik kısa belgesellerle birlikte Nisan – Ekim 2004 döneminde 20 ili gezerek 50.000 ziyaretçiye ulaştı. Sergi için 2.000 baskı yapan bir katalog, belgeseller için ise 5.000 adet üretilen bir DVD hazırlandı. Proje kapsamında ayrıca, sonuçlarını birer kitaba dönüştürmek üzere baştan ele aldığımız 35 konferans,13 atölye çalışması gerçekleştirildi. (Sunuş”tan)